Bericht voor officials | 21 en 22 november – MINI DAKAR

Beste officials, oud officials, nieuwe officials en liefhebbers

Wij willen jullie alvast op de hoogte stellen dat op 21 en 22 november de mini dakar weer wordt verreden in Hardenberg. Hierbij hebben we weer veel hulp nodig om de hele wedstrijd in goede banen te begeleiden.
Als je ons op die dagen kunt komen helpen dan horen we dat graag van je. Ook als je maar 1 dag beschikbaar bent zien we je graag op dit evenement.

Laat ons even weten of je op 1 of beide dagen kunt komen helpen.
Dit kan je doen door op deze mail te antwoorden of je wel of niet aanwezig kan zijn (graag ook aangeven welke dagen).
Wij vragen ook de leden van de opbouwploeg zich aan te melden, zij krijgen tzt bericht over het verdere verloop van de proefopbouw.

De exacte tijden waarop we, op zaterdag en zondag, gaan starten en finishen is nog niet precies bekend. Wel zullen er meerdere klassementsproeven worden opgebouwd die ook weer meerdere keren worden verreden.

Zo als het er nu voor staat komen er ongeveer 7 proeven die (zaterdag en zondag samen) voor zo’n 17 KP’s gaan zorgen. Er wordt gereden volgens het rally principe (start/finish met tijdkaarten en proeven met verbindingen over de openbare weg).

Als je jezelf opgeeft hoor je ongeveer 2 weken voor de wedstrijd waar we samenkomen en hoe laat je verwacht wordt. Als je wilt overnachtten zal je hiervoor zelf een plek moeten regelen. Zoals gewoonlijk zorgen wij voor een lunchpakket, een reiskosten vergoeding en op zaterdagavond voor een warme hap.

Wij hopen je (weer) te zien bij de mini dakar in Hardenberg

Snelle en veilige groeten van

Het official team (NTA/RAC)