Terug van weggeweest….

Of het weer de Mini Dakar Hardenberg gaat heten kan Niek Goverts nog niet zeggen. Goverts: “We weten nog niet hoe het evenement gaat heten, maar de datum hebben we wel gepland. Offroad minnend Nederland kan 11-13 November 2022 alvast in hun agenda zetten. Vanuit de NTA worden alle zeilen bijgezet om een prachtige wedstrijd neer te zetten. We hebben met verschillende landeigenaren al een akkoord gesloten, zij stellen een groot aantal akkers ter beschikking en we verwachten daar mooie en vooral lange proeven uit te kunnen zetten. We zijn ook nog aan het kijken naar andere locaties buiten Hardenberg, potentie genoeg voor een geweldige wedstrijd”.

Een kleine reservering is nog wel op zijn plaats, zo zijn er nog zeker wat sponsoren nodig en moeten de vergunningen natuurlijk nog geregeld worden, maar hier verwacht Niek weinig problemen mee en is er een reële kans dat we in November na 7 jaar weer kunnen genieten van actie in het mooie Overijsel.

Maar we hoeven niet zo lang te wachten, Niek Goverts kan gelukkig ook melden dat de ELE Cross Country 2022 definitief door gaat. De ELE Cross Country zal op 21 Mei 2022 in en rond Eindhoven plaats vinden. Zodra het programma bekend wordt zal deze gedeeld worden.

Beide wedstrijden zijn opgenomen in de NK Offroad Agenda 2022.