Roompot Baja Borger, is verplaatst naar 5-6-7 november 2021.

De grootste offroad rally van Nederland, de Roompot Baja Borger, is verplaatst naar 5-6-7 november 2021. De voorbereidingen voor de rally waren al in volle gang totdat de corona crisis uitbrak.

Omdat de evenementen na 1 september nog onzeker zijn is het niet haalbaar om de rally goed te organiseren, er zijn nog teveel onzekerheden.

“Als organisatie is het zeker een teleurstelling en is het geen eenvoudig besluit geweest maar we staan achter onze uitgangspunten. We zouden geen recht doen aan de teams en sponsoren om een alternatieve Baja te organiseren.” Aldus Herre van Goor, voorzitter van de organisatie.

De doelstelling van de organisatie is dat de rally veilig, professioneel en publieksvriendelijk is. Dit doen we samen met ondersteuning van de landeigenaren, de gemeente, de lokale, regionale en landelijke sponsoren. Door de onzekerheden is het helaas niet mogelijke om onze doelstelling te garanderen.

Vandaar dat het besluit 12 mei jl. is genomen om de rally naar 5-6-7 november 2021 te verplaatsen. Wij gaan ervan uit dat we alle teams en rally liefhebbers dan weer zien bij de Roompot Baja Borger.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met:

Herre van Goor, info@bajaborger.nl of op 06 53 428 513

Jeroen Mennema, info@bajaborger.nl of op 06 53 963 082