9 september organiseerde 4WD Magazine de 7de editie van het 4WD Festival in Oss

Dit jaar was het volle bak in het bivak tijdens het 4WD Festival, wederom met veel 4×4 vertier.

Het festivalterrein was flink verandert en er vonden een drietal spectaculaire 4×4 demo’s plaats. Veel raceteams hebben aan het demo rijden hun bijdrage geleverd.

Zo hebben Pascal Hanenberg, Herre vd Goor en Jeroen Mennema extra promotie gemaakt voor de komende Roompot Baja Borger. Zij brachten de Bowler Bulldog van Maurits vd Arend (Offroadteam Dirty Eagles) mee.

Sander van Zijl, uitgever van 4WD Magazine en organisator van het 4WD Festival kijkt met een tevreden blik terug.

In het kort

Het 4WD Festival is een jaarlijks terugkerend festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zijn er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.