Inschrijving Roompot Baja Borger nu via reservelijst

Uit Rallymaniacs.nl – In het weekend van 3 en 4 november wordt er in de omgeving van Borger voor de derde keer de Roompot Baja Borger verreden. Deze wedstrijd wordt eens in de twee jaar georganiseerd en is geliefd bij de deelnemende teams. Tevens is dit de laatste wedstrijd van het eb NK Offroad Racing Series 2018 waardoor er nog een hevige strijd zal zijn om de laatste punten in het kampioenschap.

De Stichting Offroad rallysport Noord-Nederland (SONN) organiseert hiermee de meest noordelijke offroad rally van Nederland op een unieke locatie in Drenthe. Er is plaats voor 60 teams en het bivak is traditiegetrouw terug te vinden op het vakantiepark de Roompot Hunzedal in Borger. Tijdens deze derde editie verwacht de organisatie een gevarieerd deelnemersveld met de bekende namen uit het eb-NK ORR maar ook internationale deelnemers.

b_600_0_16777215_00_images_12-NIEUWS_NKORR_2016_Baja_Borger_05_11_BajaBorger_05_11_1434.JPG

De wedstrijd gaat over vijf klassementsproeven van in het totaal 260 kilometer. De ondergrond zal variëren van landbouwgrond, smalle bruggetjes, zand, klinkers, asfalt, bospaden en natuurlijk het campingterrein waar iedere dag de showstart zal plaatsvinden.

Programma
Vrijdag 2 november: Technische keuring en rijdersbriefing
Zaterdag 3 november: Showstart, twee klassementsproeven en een avondproef
Zondag 4 november: Showstart, twee klassementsproeven en de prijsuitreiking

> Inschrijven voor de reservelijst is mogelijk voor T1, T2, Side-by-side en Specials op: www.roompotbajaborger.nl/deelnemers