En de teller staat op 26!

Bert Heskes heeft de eer zich als 20ste aan te melden voor de Suzi’s Place Rally van Maas & Waal op 12 en 13 september, dé klassieker van de eb-NK Offroad Racing Series. Inmiddels staat de teller op 26 teams. Met nog bijna 2 maanden te gaan voor dit evenement is het deelnemersaantal een goede steun in de rug van de organisatie, die er alles aan doet om een mooie race te organiseren!

René Cobussen, de eigenaar van het land in Horssen kon een machtig goede deal op uien krijgen (‘maar dan moeten ze wel nú de grond in) en heeft afgebeld. Daarop zijn we met een man of wat in de telefoon geklommen en in de auto gesprongen en hebben we rondgebeld en gezocht. Geert had nog contacten, Peter wist nog iemand en uiteindelijk zijn we via Arno Baauw op een locatie terecht gekomen waar we kunnen racen.

We rijden op 12 en 13 september de Suzi’s Place Rally van Maas & Waal, met op vrijdag de keuring, zaterdag ’s ochtends een proef bij Geert, dan alles op de veerpont naar Oss / Berchem voor een proef van 4 km zand en bossen en dan sluiten we de dag af bij Geert. Op zondag rijden we bij Geert, en eind van de middag hebben we een winnaar en de prijsuitreiking.

De vergunningen zijn rond, we hebben alle praktische dingen op de rit en deze week wordt ook het definitieve tijdschema, bijzonder reglement en het veiligheidsplan afgerond. Peter en Coen maken een nieuw roadbook en de opbouwploeg gaat het weekeinde voor de wedstrijd aan de slag in Maasbommel. De proef op Oss kunnen we op vrijdag voor de race opbouwen, maar voordien gaan er wel al mensen kijken om een exact plan te maken.