6 september – 4WD Festival – Ben je er ook bij?

4WD Magazine organiseert de 4e editie van het 4WD Festival. Het 4WD Festival zal dit jaar op 6 september aanstaande wederom plaatsvinden op het motorcrossterrein in Oss.

Als NTA rijder verwelkomt 4WD Magazine ons graag in het 4WD Rally Bivak.

Dit jaar wordt het festivalterrein flink uitgebreid en er zullen nog meer spectaculaire 4×4 demo’s plaatsvinden. Inmiddels hebben Bas van Driel, Will Schouten, Arno Baauw en Eelco Bekker zich aangemeld. In de bivak komt ook de NTA Race Office te staan. Er is ruimte voor meer dus meld je snel aan.

Het 4WD Festival is een event, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zullen zijn.

Naast de demo’s  met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar 4×4’s, kan het publiek meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook weer diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Horeca paviljoens, een “kidsworld” en het live entertainment vanaf het podium maakt het festival compleet.

Vorig jaar hebben zij duizenden enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen en de reacties waren zeer positief. Het 4WD festival had dat succes niet kunnen behalen zonder de medewerking van de aanwezige standhouders en Rally Bivak deelnemers. Zij gaan er weer voor om ook dit jaar een fantastisch 4×4-evenement voor jong en oud te organiseren!

Deze weken gaat 4WD Magazine het 4WD Festival weer zwaar promoten via verschillende (landelijke) media en op festivals en (auto-) evenementen. Uiteraard laten zij jullie team graag van deze promotie mee profiteren.

Wat biedt het 4WD Festival ons aan?

  • Ruime plaatsen in de Rally Bivak voor het hele team, inclusief alle voertuigen
  • Uitgebreide redactionele aandacht in hun 4WD Festival Special
  • De mogelijkheid om demo’s te geven tijdens het festival
  • Verkoop van merchandise in overleg
  • Promotie en logo vermelding op de website van 4WD Festival en social media
  • Vermelding in nieuwsbrieven en persberichten
  • Gebruik van de main stage voor speciale acties, aankondigingen, lezingen, etc
  • Zaterdagavond feestelijke bbq met alle standhouders

Als je deelneemt dan wil het 4WD festival graag terugzien dat je als deelnemer kaarten afneemt voor je relaties. Extra aandacht door jullie op je eigen mediakanalen is uiteraard zeer welkom en draagt bij aan het succes van het festival.

Laat mij weten of je gebruik maakt van het aanbod. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, hoor ik dat uiteraard graag!

Mike Blom – mail mike@blomvision.com of bel 0638470715