Tijdschema Garage Rijsenhout NK ORR Zandvoort

28 februari start de Garage Rijsenhout NK ORR Zandvoort samen de Rally Pro Short Circuit Rally op het circuit, met zowel bij de offroad als in de rally bijzondere deelnemers aan de start. De animo voor het NK Offroad Racing is dit jaar ongekend met een enorme toeloop van professionele teams en bijzondere primeurs. De starts worden afgewisseld met de Rally zodat we om 12:30 u voor het eerst starten, dan om 14:30u en om 16:00u voor de derde keer, steeds voor twee manches. Tussendoor rijdt de rally en dat is ook de moeite waard!

Vrijdag is het circuitpark al om 12:00 u geopend. Tot 21:00 is de mogelijkheid on de wagens te keuren en uiteraard op de zaterdagochtend. De exacte tijden en de route geven we later door.

Het Circuitpark Zandvoort is vrij toegankelijk, alleen voor parkeren betaal je geld. Met alle voorzieningen van het CPZ is dit een plezierige plek om je sponsoren, familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken, zodat je als rijder alleen nog maar hoeft te zorgen dat je de auto uit de grindbak houdt.