Medisch keuren voor Licentie? Geen nood…..

Heb je nog een medische keuring nodig voor je licentie, geen probleem:  Het kan op vrijdag avond 1 Oktober in IJmuiden, nog op tijd voor de INTERflame Strandrace!

Vraag je licentie aan voor 30 September 2021 bij de KNAF: www.mijnkanf.nl. Download dan de formulieren voor de medische test en breng ze ingevuld mee. Met die formulieren en de registratie van de aanvraag bij de KNAF kan je de keuringen laten doen en indien goedgekeurd mag je deelnemen aan de wedstrijd. De KNAF stuurt op de maandag erop (4-Oktober) je licentie uit, zodat die op tijd binnen is voor de ELE als je daar aan deel wilt nemen.

Tip: Als je voor het eind van het jaar je 2022 licentie aanvraag doet is deze medische keuring ook nog geldig. Die mag namelijk maximaal 3 maanden oud zijn. Dus spaar je de kosten van een extra medische keuring voor je licentie van 2022.!

De Keuring kost 35 Euro en moet ter plaatse contant voldaan worden. De keuringen zullen afgenomen worden bij de reddingsbrigade op basis van inloop, dus het is niet nodig een afspraak te maken. Exacte tijden worden nog gecommuniceerd.