Garage Rijsenhout NK Offroad Race in Zandvoort met veel deelnemers

Leuk om te melden dat we inmiddels meer dan 36 Rallyteams kunnen verwachten in Zandvoort. De voorinschrijvingen lopen gestaag door met inmiddels 33 Rallyteams. Ook bij Circuit Short Rally zijn er 40 deelnemers. Een overzicht van de NK ORR teams wordt op gezette tijden bijgehouden en is te zien op de overzichtspagina.

Dan hebben nog een extra tip: Er is op deze site een besloten deel (community) actief. Qua content moet er nog wel heel wat gebeuren maar het goede nieuws is dat er al zeker 25 personen deel uit maken van de NTA rijders groep.

Je kunt gebruik maken van een besloten deel op deze site (community) om informatie te delen, berichten te plaatsen, een forum te starten, groepsoverzichten bij te houden. inloggen besloten deel NTAIk elk bericht zijn ook links te plaatsen naar Facebook pagina’s, diverse fotoalbums en YouTube kanalen.

Eerst zal jouw registratie geaccordeerd worden door het NTA bestuur. Zij koppelen dan jou registratie aan een van de drie groepen waarna je het een en ander kunt gebruiken.

 

 

Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden in de community.

Uitgebreide profielen
Je kunt als gebruiker extra informatie over jezelf geven.

Vriendschappen
Je kunt connecties leggen zodat je activiteiten van anderen kunt volgen.

Privéberichten
Je hebt de mogelijkheid om direct en privé met elkaar te communiceren. Dit geldt niet alleen voor 1-op-1 discussies, ook kunnen berichten gestuurd worden naar meerdere leden.

Activiteiten streams
Zo zijn er algemene, persoonlijke en groeps- activiteitenoverzichten met gebundelde reacties, je kunt direct berichten als favoriet opslaan, en @vermeldingen plaatsen. Allemaal met volledige RSS feed en e-mail melding ondersteuning.

Gebruikers groepen

Op dit moment zijn er 3 groepen; de NTA rijders en navigatoren, de officials/posters en de NTA organisatie. Is er behoefte aan meer dan is dat mogelijk door algemene, gesloten of verborgen gedeelten met aparte activiteits-feeds en ledenlijsten.

 

Zijn er vragen neem dan contact op met Mike Blom 06 38 470 715
of mail mike@blomvision.com