Hoornstra Baja Borger: meer dan 300 kilometer offroad!

De organisatie van de Hoornstra Baja Borger is al een heel eind op weg met deze race. Het terrein is al verkend en het beloofd en uitdagende race te worden.

Deelnemers
Op 13 oktober tellen we 45 teams die zich hebben ingeschreven. Het maximale aantal is 40.

Procedure
Na inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging van inschrijving (naast de bevestiging van de NTA) van de organisatie van Hoornstra Baja Borger met de nota, informatie m.b.t. de inschrijf- en keuringsprocedure en nog een aantal zaken. In tegenstelling tot andere wedstrijden is de keuring op een door de organisatie aangegeven tijdstip op vrijdag van 14.00-20.00 uur. Je auto gaat daarna in het parc fermee. Je kunt dan dus niet meer sleutelen!! De rijdersbriefing vindt plaats op vrijdagavond in plaats van zaterdagmorgen. Je wordt hier uiteraard nog uitgebreid over geïnformeerd in de bevestigingsmail.

Accommodatie
Onze accommodatie voor de Hoornstra Baja Borger is dit jaar bijzonder. We zijn het hele weekend te gast bij het vakantiepark – Het Roompot Hunzedal te Borger. Het bivak staat op het parkeerterrein van het vakantiepark. Voor stroom wordt gezorgd ! Het bivak gaat uitsluitend gebruikt worden voor de servicetrucks en rallytrailers. Overige auto’s kan men elders parkeren. Dit geldt ook voor campers en caravans. Hiervoor is een apart terrein gereserveerd (geen meerkosten). Daarnaast heeft men de mogelijkheid om tegen een wel heel speciaal tarief een huisje te huren, zodat men een eigen toilet, douche en keuken heeft. Voor de kosten hoef je het niet te laten; zie ROOMPOT – HUNZEDAL

Ook kun je bij hen gebruik maken van het ontbijtbuffet (9,50 pp) en dinerbuffet (19,50 pp). Wil je je familie, vrienden of sponsoren ook mee laten genieten van de Hoornstra Baja Borger? Dat kan !! Op zaterdag 5 november kun je gebruik maken van het VIP-arrangement bij het park de Hunzedal.

Je wordt ontvangen met koffie en gebak, je krijgt een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes zoveel als je wilt en kunt de klassementsproeven volgen via schermen of met de bus naar 1 van de publiekspunten toe om daar te kijken. Kosten pp zijn € 59,-.
Tot slot biedt het Hunzedal een SuperVippakket aan voor de zaterdag met 1 bungalow-pagodetent-statafels-vuurkorf en vippakketten voor 10 personen.
Voor boekingen van de huisjes, vippakketten of supervippakketten kun je mailen naar: ROOMPOT – HUNZEDAL

Proloog & KP’s
Op zaterdagmorgen starten we met een proloog om de startvolgorde te bepalen voor de eerste klassementsproef. De proloog vindt plaats bij en op het vakantiepark. De officiële start vindt plaats midden in het dorp Borger. We starten daar vanaf een startpodium. Zorg dus dat je auto en jezelf “shiny” zijn,…..

Publiciteit en publiek
…..Temeer ook omdat, naar alle waarschijnlijkheid, TV Drenthe aanwezig zal zijn en er live verbindingen zullen zijn in een aantal auto’s. De Hoornstra Baja Borger zal te volgen zijn via LED-schermen in het dorp en op het Hunzepark. Ook lopen er op zaterdag een tweetal bussen voor het publiek naar plekken waar men goed zicht heeft op de klassementsproeven. We willen proberen om het voor het publiek zo aantrekkelijk, maar ook zo veilig mogelijk te maken om de rally te volgen.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven? Via onze website: www.bajaborger.nl of onze Facebookpagina.
Kun je al het nieuws blijven volgen, maar vindt je straks ook de reglementen, keuringstijden, plattegronden en al het andere dat je nodig hebt voor de Hoornstra Baja Borger.

Tot ziens in Borger !!