Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden

Een nieuw record – we zijn ruim over de 40 inschrijvingen voor de strandrace en elke week komen er meer deelnemers bij. Na de stoelendans met auto’s deze winter en de opkomst van de SSV’s en buggies is de Strandrace IJmuiden straks dé gelegenheid om te racen en om bij te praten! We hebben ook een primeur. Enkele DAKAR TRUCK’s zullen aan de start verschijnen. Spektakel alom!

We zijn het hele weekend te gast bij paviljoen Noordzee, Kennemerstrand 178, 1976 GA IJmuiden. Het bivak staat op het parkeerterrein vlak voor de duinovergang.

Op zaterdagmorgen starten we met de officiële start om 10:00 uur op het strand. We willen proberen om het voor het publiek zo aantrekkelijk, maar ook zo veilig mogelijk te maken om de rally te volgen.

Het volledige programma van het weekend worden in de pits en de raceoffice verder bekend gemaakt. Houd ook onze website en de diverse sociale mediakanalen in de gaten.

Bij alle paviljoen Noordzee zijn sanitaire voorzieningen aanwezig en het restaurant is geopend. U bent hier vanaf 09.00 uur van harte welkom.

Veiligheid staat voorop. Houdt altijd voldoende  afstand van het parcours. Ga alleen kijken op de kijkersplekken!

>> Bekijk de volledige inschrijflijst.