Fürsten Forest Offroad Race schuift door naar 2022…

Vandaag bereikte ons het treurige bericht dat de Fürsten Forest 2021 Summer Edition helaas niet doorgaat, en zal worden doorgeschoven naar 2022. Ondanks het feit dat we nu langzaam aan versoepelingen in de Corona maatregelen zien, maken de nog geldende regels in Duitsland en de bijbehorende gevolgen hiervan, het onmogelijk voor de organisatie het evenement op de juiste manier te organiseren.

De organisatie schrijft: “Na onze eerste last minute afgelasting van het evenement in maart 2020 door de Corona pandemie, waar wij allen toen nog niet van wisten hoeveel impact dit zou geven, hebben we afgelopen jaar in oktober tevergeefs geprobeerd het evenement alsnog te laten plaatsvinden. Helaas is ook die mogelijkheid gestrand en kunnen we met de huidige maatregelen niet het evenement neerzetten zoals wij dat in kwaliteit willen.”

Een uiterst moeilijke en zware beslissing voor de organisatie, maar zeker een hele begrijpelijke beslissing. We denken ook dat de meeste NK deelnemers en liefhebbers van de sport blij zijn te lezen dat het hier niet om afstel maar om uitstel gaat…. We kijken reikhalzend uit naar de Fürsten Forest Offroad Race 2022!