732 Dagen.. On-line feestje…

Op 15 Juli 2021 is het 732 dagen dat voor het laatst een auto de finish passeerde van een Nederlandse offroad wedstrijd. Op 14 Juli 2019 wisten Dave Klaasen en Jeffrey Spoor de eerste GTC Cross Country Rally op hun naam te zetten. Helaas heeft sinds dat moment het NK offroad stil gelegen. Maar…. Er komt verandering en zoals reeds aangekondigd  zal 2 jaar en 1 dag na de finish van de laatste race, de deuren geopend worden voor niet 1 maar 2 geweldige Nederlandse offroad races!.

Reden genoeg voor een klein feestje, een on-line feestje wel te verstaan. Langs deze weg nodigen Stichting NTA en de organisatie comités van de Interflame Strandrace IJmuiden en de Roompot Baja Borger jullie uit. Om acht uur aanstaande  Donderdag avond, 15 July a.s. , zullen Bert Heskes,  NTA, Hans Weder, organisatie Strandrace IJmuiden en Herre van Goor, organisatie Baja Borger,  jullie online informeren over deze geweldige races, de voortgang en de inschrijving. Natuurlijk zal er ook tijd ingedeeld worden om vragen te stellen.

Zet de datum alvast in je agenda, we zouden het geweldig vinden als je aanwezig bent tijdens deze unieke on-line info-sessie,

Namens,

Bert Heskes, Hans Weder en Herre van Goor

 

Inlog/Deelname gegevens: 

De Online informatie sessie zal plaatsvinden in Teams. Klik hier om deel te nemen 

Je kan deelnemen met Teams zonder een account aan te maken. Wil je deelnemen met een mobiel apparaat, dan moet je de teams-app downloaden (gratis). Deelnemen met een PC kan met een web-versie.

Voor meer informatie over Teams: Klik hier voor meer informatie over teams