24H Fursten Forest – de ultieme uitdaging!

23 – 24 februari 2019 – www.24ff.nl

200 Kilometer roadbook, spannende navigatie, massastarts, zand, gravel en bossen! De Stichting NTA en Fursten Forest organiseren de seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series 2019 en van de Euro Cup Off Road Racing 2019, met de ultieme uitdaging voor het kampioenschap!

De wedstrijd wordt op zaterdag van 15:00u tot en met 23:30u en op zondag vanaf 07:30u tot en met 15:00u gereden: acht proeven in een compact en uitdagend programma met veel kilometers. Er is een comfortabel bivouac met uitstekende voorzieningen, heerlijke restaurants en gelegenheid om de wedstrijd van dichtbij mee te maken.

Offroad Park Fursten Forest is in het weekeinde van 23 en 24 februari 2019 volledig beschikbaar voor de wedstrijd. De organisatie heeft in het uitdagende terrein snelle routes geselecteerd en 8 verschillende roadbooks geschreven met een totale lengte van meer dan 200 kilometer: we gaan racen!

Zand, gravel, bossen – alles zit erin. Door de ongekende mogelijkheden van het terrein komt hier iedere off-road liefhebber aan z’n trekken. Volgas over het gravel, driftend door de bochten, navigatie in de prachtige bossen en racen over de brede tankbaan: om hier te winnen moet je alles kunnen.

Ook aan de assistentie en de fans is gedacht: De Rally Taxi brengt je naar het kijkpunt diep in het terrein voor ‘Bratwurst & Lagerfeuer’, in het bivouac sta je bovenop de actie tijdens de service en dankzij de uitstekende en gezellige restaurants is het op Fursten Forest prima toeven!

De video, meer informatie over de wedstrijd en de reglementen vind je op www.24ff.nl. Inschrijven kan op www.stgnta.nl. Er is plek voor maximaal 60 teams! Heb je vragen, neem dan contact op met de organisatoren Michael Harmsen en Niels Hatzmann, via info@24ff.nl.