Tijdschema voor Ijmuiden

Afgelopen weekeinde werd duidelijk dat we twee spannende proeven met veel onverhard en een hergroepering in het centrum van Zandvoort aan de Strandrace op 27 en 28 februari kunnen toevoegen. Het nieuwe tijdschema vind je in deze posting, net als nieuws over de catering én over de faciliteiten in het bivouac!

De proeven op en om Circuit Park Zandvoort zijn spannend – veel zand, veel gravel en afwisseling. Na drie starts op het strand van IJmuiden gaan de deelnemers op eigen gelegenheid naar het Circuit Park Zandvoort (opladen mag!), waar we aan het einde van de middag verkennen achter de sluitauto van de Shortrally. Twee snelle proeven rijden we vervolgens, met tussendoor een hergroepering in het centrum, waar we veel publiek verwachten. De normtijd voor elke proef is 11 minuten – het is een korte maar spannende sprint.

Na de wedstrijd op zaterdag is de prijsuitreiking van de eerste van twee wedstrijddagen komend weekeinde in het Paviljoen aan het Kennemermeer in IJmuiden. Daar wordt tegelijkertijd het stamppottenbuffet gereserveerd: we maken er een gezellige avond van met elkaar. Inschrijven voor het buffet kan op vrijdagavond, de kosten zijn E18,50pp.

Stroom is een terugkerende vraag en Enno Hortulanus van Total Energy Service en Teun Stam van Schijf hebben voor een aggregaat gezorgd waar in elk geval een flink aantal teams stroom van kan tappen. Zo hoeft niemand met een luidruchtige generator naast z’n bed te slapen komend weekeinde.

>> Download het tijdschema…