Kort verslag – NTA bespreking | rijdersvergadering | feestavond

Na een spannend NTA seizoen konden we op terug- en vooruitkijken. Het succes van de in het voor- en najaar gehouden rallies met daarbij natuurlijk de nu al legendarische Hoornstra Rally van Borger staat helaas in groot contrast met het noodzakelijke annuleren van de Mini Dakar Hardenberg. Echter, we konden het toch zeer mooie seizoen alsnog graag zeer feestelijk met iedereen afsluiten! Daarom organiseerde we op zaterdag avond 15 november een belangrijke bespreking/rijdersvergadering en aansluitend een gezellige en feestelijke avond met heerlijk eten, drinken en muziek georganiseerd op het EVM19 Resort op het Eiland van Maurik, Maurik.

Dit “Rally Resort” stond deze avond in het teken staan van het NK Offroad Racing, waarbij we met z’n allen konden genieten van een hapje, een drankje en zeker ook een dansje.

Uiteraard was er ook tijd zijn voor enkele serieuze momenten. We wilden even stil staan bij het verloop van het seizoen en de verschillende uitdagingen die wij als ONK met z’n allen zullen moeten aangaan voor volgend jaar. Hierin wilden we ook graag iedereen de ruimte geven om hierover mee te denken, uiteindelijk wordt het ONK OffRoad immers door ons allemaal gecreëerd! Komende week mailen we alle betrokkenen een vragenlijst.

>> Bekijk en download de presentatie NTA rijdersbijeekomst bij EVM19

Dankzij de spetterende avond op het Eiland van Maurik en de aankondiging van de eerste wedstrijd voor 2015 op 28 februari op Circuitpark Zandvoort sluiten we seizoen 2014 af met een lach en een mooi vooruitzicht! De nieuwe wisseltrofee voor komend seizoen ‘kan vol met champagne’ aldus de nieuwe hoofdsponsor Eelco Bekker. Er was ook een winnaar: een beduusde Bert van Es kreeg uit handen van de rijders de ‘ Fair Play Award ‘, gefeliciteerd!

>Bekijk de video die deze avond getoond is