Start van het seizoen 2022….

We staan aan de start van het NK Offroad seizoen 2022, over een kleine maand gaan de eerste auto’s van start tijdens de ELE Cross Country 2022. Dat lijkt ons reden genoeg om jullie uit te nodigen voor een informatie avond georganiseerd door de KNAF en NTA. Een avond boordevol informatie, weerzien met bekende en gezelligheid.

Onder het genot van koffie, een drankje en een hapje krijgen jullie naast een blik in de toekomst, updates over de ontwikkelingen op het gebied van de licenties en de laatste informatie over de technische regelgeving. Dus voor alle teamleden, rijders, navigators en monteurs een interessant agenda.

Naast alle informatie over wat ons te verwachten staat, zullen we van de gelegenheid gebruik maken de door Corona uitgestelde huldigingen van het NK 2021 tijdens deze avond plaats te laten vinden.

We kijken er naar uit jullie op 12 Mei, jullie vanaf 19:45 te verwelkomen bij de KNAF, Duwboot 85, 3991 CG Houten. Om 20:00 uur zal het programma beginnen.

Natuurlijk wil je hier bij zijn! En om voor voldoende versnaperingen te zorgen moeten we wel weten dat je komt en met hoeveel. Vul dus even dit formulier in: Inschrijf formulier