Er is mooi nieuws!

Na hard werken van het hele team van de Strandrace is het gelukt om de vergunning rond te krijgen. Er veel te doen over stikstof, maar het is het team gelukt om die hobbel te nemen. Toen moest er natuurlijk ook nog een passend Corona protocol komen. Met vereende krachten is dit ook tot stand gekomen en goedgekeurd. Dus als er geen nieuwe strengere Corona maatregelen komen kunnen we begin oktober het seizoen openen op het strand. Hans en het hele team, gefeliciteerd met dit resultaat!

We hebben dus nu twee wedstrijden op de kalender, een prachtig resultaat gezien de omstandigheden. Dit alles voor elkaar gekregen door de volhardende teams van FF24 en de Strandrace. Jullie allemaal alvast dank!!

Nu allemaal inschrijven op beide events, want vol is vol en er worden wel wachtlijsten aangelegd, maar ja, dan moet je maar afwachten of je alsnog kan starten. Dus niet aarzelen en inschrijven. We hebben dispensatie aangevraagd bij de KNAF om dit jaar het kampioenschap uit minder dan 3 wedstrijden te laten bestaan (3 is het eigenlijke minimum), dus je strijdt ook voor het NK ORR 2020!!