De eerste 2 wedstrijden van 2019 zitten er inmiddels op

Hallo Rallyvrienden!

De eerste 2 wedstrijden van 2019 zitten er inmiddels op.
Wat een wedstrijden zijn het geweest.
24H Fursten Forrest waren vooral nat, maar zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Niels en Michael dat jullie je nek hebben willen uitsteken om dit festijn aan de kalender toe te voegen.

Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden was, zoals voorgaande jaren, een groot succes!
Dat een “rondje op het zand” zo kan uitgroeien naar een meer dan volwaardige wedstrijd!! Henri, Peter en Maurice bedankt!!!!

En natuurlijk mogen we de vele vrijwilligers die er weer vele uren (dagen) hebben ingestoken niet vergeten. Jullie ook bedankt!!!!!

Voor het vervolg van de rally kalender staan er nog 2 wedstrijden vast: de ELE Rally (24 en 25 mei 2019) en de GTC Rally (12 en 13 juli 2019).
We doen ons best om nog (1) wedstrijd(en) toe te voegen….

Volgens de inventarisatie voor de ELE Rally zijn er meer dan 20 equipes van plan om te gaan deelnemen. Prima!!! Dat “moet” ook.
Vorig jaar was het een groot succes voor deelnemers en publiek.
Daarom is de proef Wintelre dit jaar door de Cross Country vaker in het programma opgenomen!!
Dus schrijf je in en doen mee!!! (binnenkort online)

De GTC Rally (voorheen bekend als de Nacht van Achtmaal)  is nieuw dit jaar op de kalender, maar belooft ook een spektakel te worden.
De organisatie heeft direct besloten om de proef rondom vliegveld Breda door de Cross Country extra te laten rijden. Rally rijders vonden deze proef vorig jaar te zwaar……
Maar wij niet!!!!!!! Wij, Cross Country rijders, gaan ervoor.

Rest mij om de diverse deelnemers aan de Carta Rally, de Morocco Desert Challenge en Rally Jean de la Fontaine veel succes te wensen!
Hoe het koppie erbij, rij veilig en kom allen weer gezond terug!

Tot binnenkort allemaal.

Eelco Bekker

Voorzitter NTA