Inschrijving voor de eb-ELE Cross Country 2019 is nu actief

In het laatste weekend van mei organiseert Stichting ELE Rally de 2e eb-ELE Cross Country Rally.
In deze wedstrijd willen we u wederom kennis laten maken de klassementsproeven van de ELE Rally en haar specifieke uitdagingen: Rally rijden bij licht en donker, over verharde en onverharde wegen en met vele afwisselende klassementsproeven. Dit jaar inclusief en speciaal voor ons: de Winterle proef.

Inschrijven
Iedere Nederlandse licentiehouder die wil inschrijven voor de 2e EB – ELE Cross Country Rally moet inschrijven via www.rallydocs.eu. Het inschrijfformulier dient voor de sluitingsdatum van de inschrijving, zoals beschreven in het Bijzonder Reglement, ontvangen zijn door de organisator.

Tijdens de 2e EB – ELE Cross Country Rally is het niet mogelijk om met een daglicentie te rijden.

Er wordt tot diep in de nacht gereden. Het is verplicht om vooraf de klassementsproeven te verkennen. Dit mag niet met de Rallyauto.

Service / Bivak in Son
Indien u wensen heeft ten aanzien van de service kunt u dit kenbaar maken. Aanvullingen, details en wijzigingen kunnen gestuurd worden via e-mail naar service@elerally.nl. Denk hierbij o.a. aan:

  • Verwachte aankomsttijd
  • Met meerdere teams bij elkaar willen staan
  • Aantal en afmetingen van uw service auto’s en/of vrachtwagen
  • Tekening met indeling van uw serviceplaats(en)

Let op: de vaste diepte van de serviceplaatsen is 10 meter. De breedte is uitbreidbaar. Er is geen elektra aanwezig. Trailers en aanhangers dienen te worden geparkeerd in het trailerpark. Alle serviceteams moeten zich op vrijdag 24 mei 2019 tussen 08:00 en 14:00 uur eerst melden bij het Service Welcome Center. Dit geldt ook voor alle servicevoertuigen, inclusief vrachtwagens.

Meer informatie over het serviceterrein staat in het bijzonder reglement, artikel 12.5. van de KNAF.

Alle formulieren om te downloaden staan op de pagina van de ELE rally

Met vriendelijke groet,

Namens het organisatiecomité
55e ELE Rally en 2e eb-ELE Cross Country Rally