Besloten deel voor NTA rijders, organisatie en officials

Je kunt gebruik maken van een besloten deel op deze site (community) om informatie te delen, berichten te plaatsen, een forum te starten, groepsoverzichten bij te houden. inloggen besloten deel NTAIk elk bericht zijn ook links te plaatsen naar Facebook pagina’s, diverse fotoalbums en YouTube kanalen.

Wij koppelen daarna jou registratie aan een van de drie groepen waarna je het een en ander kunt gebruiken. Let op! Toegang krijgen tot het besloten gedeelte gaat met een dubbele inlog procedure.

 

 

Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden in de community.

Uitgebreide profielen
Je kunt als gebruiker extra informatie over jezelf geven.

Vriendschappen
Je kunt connecties leggen zodat je activiteiten van anderen kunt volgen.

Privéberichten
Je hebt de mogelijkheid om direct en privé met elkaar te communiceren. Dit geldt niet alleen voor 1-op-1 discussies, ook kunnen berichten gestuurd worden naar meerdere leden.

Activiteiten streams
Zo zijn er algemene, persoonlijke en groeps- activiteitenoverzichten met gebundelde reacties, je kunt direct berichten als favoriet opslaan, en @vermeldingen plaatsen. Allemaal met volledige RSS feed en e-mail melding ondersteuning.

Gebruikers groepen

Op dit moment zijn er 3 groepen; de NTA rijders en navigatoren, de officials/posters en de NTA organisatie. Is er behoefte aan meer dan is dat mogelijk door algemene, gesloten of verborgen gedeelten met aparte activiteits-feeds en ledenlijsten.

Zijn er vragen neem dan contact op met Mike Blom 06 38 470 715
of mail mike@blomvision.com